Álláslehetőség agrárszakembereknek a Krisna-völgyi biokertészetben!

Az álláshely meghirdetésének oka, hogy Krisna-völgy 16 éve működő biokertészetét 2010-ben három részre osztjuk: az önellátást biztosító zöldségkertészetre, a gyümölcsészetre és a nagyobb mennyiségben, de kisebb fajgazdagságban külső piacra termelő zöldség- és gyümölcs egységre (a fejlesztés mértékétől függően 1-7 ha).
Ez utóbbi részleg tervezésére, működtetésére keresünk olyan agilis, felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező agrárszakembert, aki munkája során

Amit biztosítani tudunk:

A leendő munkahelyről néhány információ:
Az 1993 óta működő Krisna-völgy biogazdasága 234 hektáros területen végzi tevékenységét. Az elsősorban önellátásra berendezkedő gazdálkodást a Biovölgy Betéti Társaságon keresztül látjuk el, amelyet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőriz. Gyümölcsösünk 3 ha, zöldségkertészetünk 2,5 ha, virágkertészetünk 0,2 ha, szántóterületünk 30 ha, a többi pedig legelő és kaszáló a tehenészetünk számára, illetve tavak, erdők, botanikus kert, méhészeti és beépített terület.
2009-ben fejlesztettük a helyi termelést, feldolgozást, valamint új partnerekkel vettük fel a kapcsolatot biotermények felvásárlására, így az önellátáson kívül külső piacra történő szállításban is érdekeltté váltunk (a korábbi években főként gabona és méz terén volt csak eladásra szánt mennyiség).

Érdeklődni és jelentkezni lehet:
2009.december 31-ig (gyors döntéshozóknak), illetve a lassúbbaknak 2010.februárig 15-ig.
A jelentkezőktől szakmai önéletrajzot, erkölcsi bizonyítványt kérünk!
Angol, német nyelvtudás, esetleg szakmai ajánlás előnyt jelent!

Kapcsolattartó:
Pőcze Vilmos/ Biovölgy Bt.
Somogyvámos/ Fő u.38. 8699
Tel: 30/206-7332
E-mail: pd[kukac]1108.cc